Weboldal / Webáruház

Weboldal készítés

Prezentálja cége legjobb arcát
egyedileg készített weboldallal!

Minden valamit magára adó cég rendelkezik korszerű, átlátható honlappal

Ez tény.
Szlovákiában található weboldalak több mint 75%-a nem felel meg a felhasználók igényeinek és néhány ezek közül a helyi felhasználói adatokat kezelő törvényeknek sem. 

Felgyorsult világban élünk. Ha a weboldala lassú, átláthatatlan vagy nem mobil barát, a látogatók egyszerűen türelmetlenül tovább álnak ezzel talán ügyfelet, vevőt vagy befektetőt veszít. Amennyiben az oldala nem felel meg a helyi személyes adatokat kezelő és szabályzó törvényeknek (GDPR) még súlyos büntetést is kockáztathat.

Bízza szakértőkre online jelenlétét

Ne kockáztasson.

Mobil barát, kereső optimalizált, egyedi arculattal ellátott honlapokat készítünk személyre szabott működéssel.

Mutassa a világ felé cége legjobb arcát és tájékoztassa ügyfeleit a lehető leggyorsabb módon akár több nyelven.

Az internetes trendeket nem csak ajánlott, kötelező követni

Aki nem követi, lemarad. Rengeteg erőforrást fektetünk cégünk naprakészen és felkészülten tartásába amelyeknek köszönhetően munkáink az élvonalba tartoznak.

Amennyiben honlapja már nem teljesít az elvárt módon, az arculata ódivatúnak tűnik, nem mobilbarát vagy bizonytalan jelenlegi online jelenlétében keressen fel minket ingyenes tanácsadásra és útmutatásra.

A biztonság alap, nem feláras

Rendszereink rendszerinti karbantartása, biztonsági protokolon elérhető honlap ez mind hozzá tartozik az alap és prémium csomagjainkhoz illetve az egyedi honlapokhoz. Ne költsön feleslegesen extra szolgáltatásakra.

Reklám / Marketing

Ha csak 2 dollárom lenne, egyet reklám-ra költenék

hangzik el a híres mondat a világ egyik legbefolyásosabb emberétől. Az online jelenlét egyik másik fontos formája a reklám.
 
Weboldalaink a legfőbb platformokra fel vannak készítve, mint a facebook vagy a google. Nem csak a keresőoptimalizálás fontos. A tudatos reklámépítés segíti megismerni ügyfelei számára az ön termékeit és szolgáltatásait.
Ebben segítenek honlapjainkba integrált funkciók amelyek segítenek megérteni a platformok számára a felhasználók igényeit amelyel Ön pontosabb célzást és relevánsabb reklámokat tud létrehozni. Ezzel pénzt és erőforrást spórolva a nem effektív reklámokon.
 
*PR – Public Relations – közönségkapcsolatok

Több mint 8 év tapasztalat

Több helyen írtunk a pénz megtakarítás lehetőségéről, fogalmakról amelyekben talán egy laikus is elveszik és nem utolsó sorban magáról az online jelenlétről. Több mint 8 éves grafikai, programozói és marketing tudással tudjuk mi kell ügyfeleinknek és azt hogyan érhetik el.

Minden honlap egyedi, ezért minden honlapunk egymástól független és testreszabot. Vegye fel velünk a kapcsolatot és tervezze meg saját vagy cége igényeire szabott honlapját!

Webáruház készítés​

Maximalizálja bevételeit egyedileg készített
személyre szabott webáruházal!​

Gyors, egyszerűen kezelhető

Megrendelést biztosítunk ügyfelei számára amely nem csak kényelmessé teszi a vásárlást de növeli az Ön presztízsét és meg alapozza a piaci jelenlétét.

Kövesse nyomon vásárlói tevékenységeit

ezzel összpontosítva cége erőforrásait a megfelelő irányba és szűrje ki a nem effektív és/vagy hibás működést a cégen belül.

Automatizálja cége működését!

Hagyja hogy a rendszer dolgozzon Ön helyett, ezzel megspórolva rengeteg időt és pénzt. Kösse össze webáruházát a könyvelő szoftverével, raktárkezelőjével szállítmányozó cégekkel vagy akár fizetési kapukkal.
 
Nem csak átláthatóvá válik az információs pókháló amelyben könnyű elveszni és emberként tévedni hanem segít eligazodni, helyes döntéseket hozni mindamellett még munkát és időt spórol Önnek.

Szerezzen több vevőt!

Keresőoptimalizált felépítés, gyors működés, átlátható mobil optimalizált megjelenés, korlátlan tartalom… előzze meg konkurenseit, álljon stabil alapokon, növekedjen!